Eventcatering

Prova eventcatering – mer än bara mat

Är du sugen på något extra till festen eller företagsarrangemanget?

Då ska du prova vår eventcatering. Eventcatering innebär att det som serveras blir en extra happynes under kalaset. Vår ostron-bar är ett populärt inslag. Låt dofterna av en riktig Paella välkomna gästerna. Enkelt och extra festligt på samma gång!

Våra populäraste eventalternativ:

Ostron-bar: Vi dukar upp vår ostronbar och bjuder stort på ostron från när & fjärran med spännande tillbehör. Passar för sällskap från 5 - 400 personer.

Ostron gastronomi: En upplevelse utöver det vanliga. Ni lär er om ostron från en nörd och smakar 7 rätters ostrongastronomi på ett modernt vis. Naturella med tillbehör, friterade ostron, ostronsoppa och gratinerade ostron är exempel på vad som bjuds på i denna upplevelse. Passar sällskap från 5 - 50 personer.

Vår Galiciska Paella med klassiska tillbehör:

Vår långkörare, som alltid är rätt.

Med de finaste råvarorna bygger vi vår paella från grunden. Tillagningen på plats, med kockens närvaro mitt i kalasminglet gör detta alternativ till en upplevelse för ögonen och för smaklökarna som gör upplevelsen till något extra för dina gäster. Passat sällskap från 25 personer och uppåt.

Passat sällskap från 25 personer och uppåt.

Mingelmat: teama eller våra tips på ett lyckat arrangemang.

Skaldjur när dom är som bäst: Varma nykokta skaldjur som kokas i samband med minglet, är en given succé.

Självklart begränsar vi oss inte här, har Ni önskemål eller idéer om hur ert kalas skall bli och var som finns på menyn, vi lyssnar gärna och kommer med förslag på hur ert arrangemang blir något extra för er.

Hör av Dig för att diskutera Ditt Event och för en Offert.

info@marstranddeli.se

070 671 40 79